PE-Redskaber   |   Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   www.trampolin.dk

Velkommen til Salto i dagplejen

 

Hop med Salto i dagplejen

Salto konceptet er oprindeligt udviklet af PE-Redskaber med henblik på at give gymnastikinstruktører for børnehold inspiration til sjov træning.

Vi har taget det bedste fra Salto konceptet, og i et tæt samarbejde med kommuner og dagplejere, videreudviklet konceptet, så det nu er målrettet børn og voksne i dagplejen.

 

Hvem er Salto?

Salto er en glad lille løvfrø, som elsker at lege, hoppe og springe. Han bor i Hoppeskoven sammen med sin familie og alle hans venner.

Ligesom dagplejebørnene er Salto ikke så gammel, og der er meget han skal lære, men der er også rigtig mange ting, som han allerede kan selv.

Hver dag leger Salto med hans venner fra Hoppeskoven. De finder på mange sjove ting, og lærer hver dag noget nyt.

Nogle gange øver de sig på at hoppe højt, klatre i træer, slå kolbøtter eller gå på line. Men de lærer også om daglige rutiner, og hvad der er sundt at spise. 

 

Salto har fokus på det allervigtigste

Salto konceptet har fokus på 3 vigtige områder:

  • Motorik
  • Daglige rutiner
  • Mad/måltider

 

En hjælp til dig som dagplejer

Der er mange fordele ved at anvende Salto konceptet i dagplejen. Salto konceptet er et hjælpemiddel til dig som dagplejer, som kan medvirke til at styrke børns fysik og motorik, lære dem daglige rutiner/gøre dem selvhjulpne, samt give dem smagsoplevelser/sunde madvaner. Konceptet giver både inspiration til leg og læring for og med børnene, men også faktuel viden for den voksne omkring de enkelte temaer som ernæring, motorik og rutiner.

 

Startpakke

Salto har samlet nogle af hans idéer til både lege/motoriktræning, daglige rutiner og mad/måltider på nogle små inspirationskort, som indgår i en startpakke til dagplejere. 

Salto startpakken til dagplejere består af følgende:
1 stk. Salto bamse
3 stk. Rygsække til Salto bamsen i 3 forskellige farver - én for hvert fokusområde
20 stk. Inspirationskort (10 stk. motorik, 5 stk. rutiner, 5 stk. mad/måltider)
1 stk. Pixi-bog

 

Du kan læse mere om "Startpakken" ved at klikke på nedenstående billede.